Laatste nieuws


Adventure Week

Zin in avontuur? Waar wacht u dan nog op?
Heeft u ook weer zin om op de motor eropuit te trekken? Mis dan zeker niet Hondaís evenement voor liefhebbers van spanning en avontuur: de Adventure Week, van 19 t/m 25 maart 2018.


Tijdens deze campagne en themaweek staan alle motoren uit het Honda Adventure segment centraal. Met natuurlijk de nieuwe Africa Twin Adventure Sports, Africa Twin en nieuwe X-ADV. Maar vergeet ook de NC750X, CB500X en de VFR800X en VFR1200X niet. Of wat dacht je van de CRF250 Rally?

Gedurende de Honda Adventure week, van 19 t/m 25 maart, staan alle demo motoren bij de dealers klaar om een proefrit te maken en zelf het avontuur te ervaren. Tevens de ideale gelegenheid om de unieke Honda DCT techniek eens persoonlijk te ervaren.

Ontdek tevens het Honda Adventure gamma, Honda Adventure Experience, en niet te missen, de Honda Adventure Deals. Ontdek alles hierover op de Adventure Week pagina van de officiele Honda website.


Auto- & motorsalon 2018

Van vrijdag 12 januari tot en met zondag 21 januari 2018 zijn wij aanwezig op het 96ste Autosalon, Honda-stand 8.05 in paleis 8. Dit is de eerste stand rechts, komende vanaf de patio (hoofdingang Parking C).


Praktische informatie aangaande openingsuren kunt u HIER vinden.


Dompel je onder in de wereld van het motorrijden en de motorrijders

De expansie van de motorbranche op de Brussels Motor Show is niet te stuiten! Bij een vorige editie al kreeg de motorbranche de volle aandacht in Paleis 8 en in de Patio van Brussels Expo. Voor 2018 wordt een volgende stap gezet: heel de - centraal gelegen - paleizen 8 en 9 worden omgetoverd in een indrukwekkend motoruniversum.

Deze uitbreiding kan natuurlijk enkel dankzij een uiterst representatieve aanwezigheid van de motor-, scooter- en bromfietsmerken. Gevestigde waarden staan er broederlijk naast nieuwe spelers in de markt. Er zijn vast merken bij die enkel bij specialisten een belletje doen rinkelen, en die net daarom erg leuk zijn om te leren kennen.

Het Salon 2018 brengt verder nog de nieuwe spektakelshow van de Circus Trial Tour. Verder lezen (op www.autosalon.be)

Tot op het Salon?